MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Dialógus: Cégek

Összeáll a zenészvilág Japánért »
2011. március 22., kedd

Justin Bieber és a U2 is énekel azon a lemezen, amelyet a Universal Music ad ki, hogy adományokat gyűjtsenek a japán természeti katasztrófa és nukleáris válság áldozatainak megsegítésére.

Tovább teljes cikkre »
Rászorulók tüzelője lesz a kidobott fenyőfákból Szolnokon »
2011. január 26., szerda

Zömmel karitatív célokat szolgál majd az a nagy mennyiségű fenyőfa, melynek begyűjtésével a napokban végez a Tisza-parti megyeszékhelyen a Remondis Szolnok Zrt.

Tovább teljes cikkre »
Újabb segítség az iszapkárosultaknak »
2011. január 24., hétfő

Egymillió forintot adtak össze a német Bosch konszern miskolci gyárának dolgozói, a pénzt az iszapkárosultaknak utalták át.

Tovább teljes cikkre »
Az Asus a legzöldebb elektronikai gyártó cég »
2011. január 18., kedd

A Greenpeace az elektronikai gyártók környezetbarát voltáról készített legutóbbi jelentése ígéretes fejlődést mutat, de néhány vállalat megtagadta a vizsgálatban való részvételt.

Tovább teljes cikkre »
Tejadomány rászoruló nagycsaládosoknak »
2010. december 14., kedd

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 12 ezer liter tejet oszthat szét a nehéz körülmények között élő nagycsaládok között egy céges adománynak köszönhetően.

Tovább teljes cikkre »
Megnyílt Hollandia első hidrogén-töltőállomása »
2010. december 14., kedd

Hollandiában december 5-én megnyílt az első hidrogén-töltőállomás. Az Arnhem-ben megvalósult beruházás az Avia kőolajtársasághoz tartozik.

Tovább teljes cikkre »
A Hugo Boss elindította "Egy illat, egy fa" kampányát »
2010. december 13., hétfő

A Hugo Boss és a Pur Projet elindítja új, "Egy illat, egy fa" kampányát, melynek keretein belül minden eladott Hugo Element és Hugo Man termék után elültetnek egy fát.

Tovább teljes cikkre »
18 millió forint 455 éhező gyermeknek »
2010. december 13., hétfő

Több mint 18 millió forint gyűlt össze a Raiffeisen Közösen program által meghirdetett jótékonysági akció keretében. A Raiffeisen Rendszeres Megtakarítási Program tagjainak kártyahasználata után elkülönített 100 Ft-okból 9 település 455 gyermek étkezését támogatja a bank.

Tovább teljes cikkre »
Fenntarthatósági díjat kapott Németországban a Puma »
2010. december 09., csütörtök

A PUMA kapta meg a 2010-es Német Fenntarthatósági Díjat, a "Legfenntarthatóbb Stratégia" kategóriában. A zsűri a PUMA ambiciózus stratégiáját jutalmazta, mely a vállalat termékkínálatának fenntarthatóvá tételét irányozza elő.

Tovább teljes cikkre »
Angyalok erdeje - karácsonyfaerdő a közhasznú szervezeteknek »
2010. december 09., csütörtök

Az Angyalok Erdejében tíz kiemelten közhasznú szervezet számára állított karácsonyfát egy hazai bank, december 6-tól ötszáz feldíszített karácsonyfa ékesíti a Felvonulási teret hazai vállalkozások és magánszemélyek támogatásával.

Tovább teljes cikkre »
Élelmiszeradomány a Tesco vásárlóitól »
2010. december 08., szerda

Mindössze két nap alatt 33 tonnányi tartós élelmiszert adományoztak a Tesco vásárlói rászoruló családok részére. A Magyar Vöröskereszt és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett akció keretében más láncok mellett 115 Tesco áruházban gyűjtötték az önkéntesek a felajánlásokat az elmúlt hétvégén.

Tovább teljes cikkre »
Adomány segít a mentőszolgálat számítógépparkjának fejlesztésében »
2010. december 07., kedd

33 darab korszerű számítógépet adományozott az Országos Mentőszolgálatnak egy pénzügyi vállalat. Az általa felajánlott milliós értékű adomány az európai uniós forrásokból történő fejlesztések megvalósulásáig jelentős mértékben javítja a mentők informatikai infrastruktúráját.

Tovább teljes cikkre »
Megszépítették a gödi Kastély Óvodát »
2010. november 30., kedd

A Ricoh Hungary dolgozói idén ősszel a gödi Kastély Óvoda megszépítésén tevékenykedtek. A vállalat évek óta arra buzdítja munkatársait, hogy személyesen is vegyenek részt a környezet megóvása, szépítése érdekében tett kisebb-nagyobb horderejű aktivitásokban.

Tovább teljes cikkre »
Kazánokat kaptak az árvízkárosultak »
2010. november 25., csütörtök

Kazánok vásárlásával segítették a szikszói árvízkárosultak tanácsadó cégek és a Magyar Vöröskereszt. A télre való felkészülést 42 családnak tették könnyebbé, összesen hétmillió forintból.

Tovább teljes cikkre »
Bababarát festéket kaptak a kórházak »
2010. november 25., csütörtök

Egymillió forint értékű bababarát festéket ajánlott fel a Bethesda Gyermekkórháznak, illetve további 1000 négyzetméterre elegendő festéket juttatott el Heim Pál Gyermekkórháznak a Poli-Farbe festékgyár. A festék ezüstöt tartalmaz, így nem engedi elszaporodni a kórokozókat a falon.

Tovább teljes cikkre »
Elismerték az Electrolux fenntartható működését »
2010. november 17., szerda

Az Electrolux, egymást követő negyedik alkalommal került be a világ vezető vállalatainak tevékenységét figyelemmel kísérő Dow Jones Globális Fenntarthatósági Indexbe.

Tovább teljes cikkre »
Kizöldült a csepeli szennyvíztisztító »
2010. november 15., hétfő

A Duna Európa leghosszabb folyójaként egy új környezetkímélő szennyvíztisztító telepet kapott. Az "Élő Duna" telep Magyarország legfejlettebb ilyen létesítménye, mely ráadásul zöld tetőt is kap.

Tovább teljes cikkre »
A Levi's új kollekciója csökkenti a vízfogyasztást »
2010. november 15., hétfő

A Levi's a múlt héten jelentette be új sorozatát WaterLess névvel, melynek gyártása sokkal kevesebb víz felhasználásával jár, mint a hagyományos farmerek esetén. A vállalat szerint az új kollekció átlagosan 28%-kal csökkenti a vízfogyasztást, de egyes új termékek a 96%-ot is elérik.

Tovább teljes cikkre »
Mobil EEG-készüléket kapott a gyermekintenzív »
2010. november 12., péntek

Mobil EEG-készüléket adományozott a budapesti ESZSZK Szent László Kórház Gyermekintenztív Osztályának a Generali biztosító, miután idén tavasszal ellopták a korábban használt gépet. A súlyos beteg gyermekek diagnosztizálását és folyamatos felügyeletét megkönnyítő berendezést a biztosító ma adta át a kórháznak.

Tovább teljes cikkre »
Felújított otthonba költözhettek a gyermekek »
2010. november 12., péntek

Átadták a 11 millió forintból felújított "Margaréta" Gyermekotthon szátoki épületét, amely 35 államilag gondozott gyermeknek ad otthont.

Tovább teljes cikkre »

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés