MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Díjazták a sokszínű szervezeteket a II. Esélykonferencián

2011. június 02., csütörtök

Az mtd Tanácsadói Közösség május 26-án a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáról tartott nagyszabású szakmai konferenciát a Gábor Dénes Főiskolán.

hirdetés

A tapasztalatcsere gazdag programját, fogyatékos gyermekek rajzaiból készült kiállítással ("Mi leszek, ha nagy leszek?" címmel) az Ability Park kihelyezett játékaival és a fruit of care vásárával tették még színesebbé a szervezők. A közel 200 résztvevőt megmozgató rendezvény díjátadó ünnepséggel, és a halmozottan sérült fiatalokból álló Zoé Zenekar koncertjével zárult.

A tartalmas rendezvény záróakkordjaként két újonnan alapított díj került átadásra, 13 szervezet elismerésével. Az mtd Tanácsadói Közösség benchmark kutatásából nyert adatok alapján az idei évtől bevezetésre került a Sokszínű szervezet TOP 10 díj. Ezt a díjat az a 10 vállalat kaphatja meg, akik a kutatás és a személyes helyzetfeltárás adatai alapján bizonyságot tettek, esélyegyenlőség, sokszínűség terén elért eredményeikről.

-

Mindezek alapján, a kutatás kitöltői közül az alábbi 10 cég jogosult a Sokszínű szervezet TOP 10 logó használatára a kb. 1,5 év múlva várható következő díjazásig: a Magyar Telekom, az IBM, a Jabil Circuit, a Novartis, az Alcoa-Köfém, a Gábor Dénes Főiskola, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt., a Felina Hungária, a Nestlé és a Unilever.

A másik, szintén új elismerés csak 2011-ben, egyszeri alkalommal kerül átadásra, azon cégek körében, akik pályázatot nyújtottak be jó gyakorlatuk bemutatására, díjazására. Kötődve a II. Esélykonferencia témájához, a megváltozott munkaképességű, fogyatékos emberek foglalkoztatása terén példaértékű vállalatok kapták. A III. helyezett a Grundfos Magyarország Kft. lett, II. helyezett a Jabil Circuit, és az I. helyezést a McDonald's nyerte. A munkaerő piaci integrációs jó gyakorlatok és a kutatási eredmények részletes bemutatására az mtd Tanácsadói Közösség hasznos kiadványokat jelentetett meg.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés