MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Segélykoncert Japánért huszonöt hazai fellépővel

2011. április 07., csütörtök

Huszonöt hazai sztárfellépővel nagyszabású segélykoncertet rendeznek a japán természeti katasztrófa károsultjaiért a fővárosi SYMA Csarnokban április 21-én.

hirdetés

A Juventus rádió kezdeményezésére, a Danubius Music Hungary szervezésében megvalósuló zenei eseményen fellép a Bikini, Balázs Fecó, a Zanzibár, Zséda, Rúzsa Magdi, a Back II Black, Szekeres Adrien, a Mobilmánia, Király Viktor, Csepregi Éva és Ádám, a Fiesta, a Republic, Tóth Gabi, Gáspár Laci, Dobrády Ákos, Tóth Vera, Lányi Lala, az Edda, Fekete Dávid, a Balkan Fanatik, a Hard, Vásáry André, a Bon-Bon, Rácz Gergő, az isaszegi Klapka György Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény kórusa, valamint a Concerto Budapest négy vonósa, köztük a japán származású Kakutani Satoko - közölték a szervezők csütörtökön.

A ZEN-AID for Japan elnevezésű koncert bevételét a Juventus rádió hallgatóinak döntése alapján egy emlékpark létrehozására fordítják Japánban. A kert építésének megszervezésében a Baptista Szeretetszolgálat önkéntesei segítenek majd.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés