MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Autizmus Napja - Kékben tündökölt a színház

2011. április 04., hétfő

2011. április 2-án, szombaton az Autizmus Világnapja alkalmából közel ezerember hallgatta a negyvenkét önkéntes gitáros műsorát a Békés Megyei Jókai Színház előtt. A különleges eseményen, a világ számos nagyvárosához csatlakozva kék fénnyel világították ki a színházat. A díszkivilágítást Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke (Békés Megye Képviselő-testületének korábbi elnöke) és Farkas Zoltán Békés Megye Képviselő-testületének elnöke kapcsolta fel.

hirdetés

A "Ragyogjon kékben" akció egy amerikai kezdeményezés, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az autizmussal élő társainkra. A nagyszabású nemzetközi akcióban a világ számos nagyvárosában egy-egy emblematikus középületet kék fénnyel világítottak ki április 2-án, az Autizmus Világnapján.

autpont

Magyarország az idén is csatlakozott a nemzetközi programhoz. A békéscsabai programot a Dél-Alföldön legtöbb családdal kapcsolatot tartó AUT-PONT Alapítvány szervezte. A rendezvény célja az volt hogy felhívja magánszemélyek és vállalkozások figyelmét az autizmussal élő emberek élethelyzetére, szükségleteire.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés