MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Tehetségkutató hátrányos helyzetűeknek

2011. március 29., kedd

CseppSztár címmel tehetségkutató versenyt rendeznek hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek ének, tánc és hangszeres előadó-művészeti kategóriában.

hirdetés

A selejtezőn közel 90 gyermek lép színpadra több mint 50 produkcióval, az előadók többsége tánc és ének kategóriában nevezett. A fellépők tudását és tehetségét Kántor Kata táncos, koreográfus, Szamosi Zsófia színésznő és Meggyes Ádám zenész zsűrizi. A verseny három fordulóból áll, a jelentkezéseket 12 város 17 intézményéből küldték be - közölte a szervező.

A döntőben a legjobb eredményt elért három gyereknek az adott művészeti ágban továbbtanulási lehetőséget biztosítanak.

A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek intézményekben laknak, ennek oka családjuk nehéz gazdasági helyzete, szociális problémája - vagy betegségük, amelynek terhét a család nem tudja egyedül kezelni. Társadalmi és szociális helyzetük, illetve környezetük sok esetben nem inspirálja őket, nem támogatja kibontakozásuk. A szervezők célja éreztetni a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel, hogy a társadalom nem fordul el tőlük, támogatja őket, és ők is a társadalom hasznos tagjává válhatnak.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés