MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Veszélyben a Főkefe működése

2011. március 28., hétfő

Petíciót nyújtanak be Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi miniszteri biztosnak a Főkefe Rehabilitációs Ipari Nonprofit Kft. érdekképviseleti szervezetei az 1,3 milliárd forintos állami forráscsökkentés miatt - írja a Magyar Nemzet a hétfői számában.

hirdetés

A cég 3525 megváltozott munkaképességű dolgozót foglalkoztat. A költségtámogatás drasztikus csökkentése veszélyezteti a működést. A lap idézi a dokumentumot, ami szerint már megszűnt a kétműszakos munkarend és több területen csökkentették az óraszámot.

azenirodam.hu

Szabó György ügyvezető igazgató a Magyar Nemzetnek nyilatkozva arról beszélt, hogy ha szűkösen is, de fenn tudják tartani a termelést. Szeretnének olyan tevékenységeket bevonni, amelyek nyereségesek lehetnek.

A Magyar Nemzet szerette volna megtudni a szociális államtitkárság álláspontját az ügyről, "ám egyelőre nem kaptunk választ kérdéseinkre " - olvasható a lapban.

Az újság felidézi, hogy a parlament előző nyolc évi kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottság a Főkefe tevékenységével is foglalkozik, ugyanis Szűcs Erika (MSZP) szociális minisztersége idején kiemelt támogatásokban részesült.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés