MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Down Világnap volt a Vígszínházban

2011. március 24., csütörtök

Hétvégén tartották a 3. Down Világnapot a Vígszínházban. Sok program várta az ide látogatókat, ahol Down-szindrómás és ép gyerekek játszottak együtt, védelmükről az Őrmester Nyrt. gondoskodott.

hirdetés

Az Őrmester második éve segíti munkájával a rendezvényt, melyen a Vígszínház művészei mellett fellépett Halász Judit, a Baltazár Színház, a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola növendékei, valamint Szalóki Ági, és a szlovák ArtEst is színpadra áll "Kis herceg" című előadásával. A Vígszínház hatalmas játszóház szerepét töltötte be ezen a vasárnapon: arcfestők, kézművesek szórakoztatták a látogatókat, sőt még tombola is volt. A Down Egyesület kültéri programot is szervezett, kitelepült a tudományos játszóház és helyet kapott a Baltazár Színház gigantikus fotókiállítása is.

őrmester

A játszónapon a Down-szindrómás gyermekek és egészséges társaik kortárs festőművészek koordinálásával festettek képeket, alkotásokat. A rendezvény után egy kiállítást terveznek ezekből az alkotásokból, majd egy aukciót, melynek befolyt összegével a nyíregyházi Korai Fejlesztő Központ és Mentorház létrehozását szeretnék segíteni.

Az Őrmester Nyrt. kötelességének érzi, hogy lehetőségeihez mérten társadalmi programjaival támogassa a közösségi célokat. "Meggyőződésünk, hogy nem csak azokon a területeken kell szerepet vállalnunk, amelyek tevékenységi körünkhöz kapcsolódnak: cégünk elkötelezett az esélyegyenlőség iránt" - mondta Kertész Judit, az Őrmester munkatársa.

"Egy tőzsdén jegyzett cég esetében a társadalmi szerepvállalásnak meghatározó eleme a transzparencia, az átláthatóság, a felelős vállalatirányítás. Befektetői elvárás is, hogy a társaságnál a társadalmi felelősségvállalás stratégiai szinten jól működjön" - tette hozzá.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés