MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Bababarát festéket kaptak a kórházak

2010. november 25., csütörtök

Egymillió forint értékű bababarát festéket ajánlott fel a Bethesda Gyermekkórháznak, illetve további 1000 négyzetméterre elegendő festéket juttatott el Heim Pál Gyermekkórháznak a Poli-Farbe festékgyár. A festék ezüstöt tartalmaz, így nem engedi elszaporodni a kórokozókat a falon.

hirdetés

A Platinum Kid Jótékonysági Program keretében több mint 150 hazai és határon túli óvoda jutott hozzá bababarát festékhez a magyar tulajdonú Poli-Farbe festékgyár felajánlásának köszönhetően az idei esztendőben. Az összesen csaknem 9000 kisgyermeket érintő program részeként két fővárosi gyermekklinika is támogatást kapott, így ők is kifesthetik az épületek falait a Magyar Termék Nagydíjjal elismert festékkel. A Platinum Kid szobafesték ezüstöt is tartalmaz, így megakadályozza, hogy a falakon elszaporodjanak a baktériumok és gombák, ráadásul oldószer- és szagmentes, illetve könnyen lemosható falakat eredményez, így tökéletesen alkalmas az oktatási, egészségügyi intézmények szépítésére és a környezetünk megóvására.

A Bethesda Gyermekkórházhoz összesen egymillió forint értékű adomány, míg a Heim Pál Gyermekkórházhoz 1000 négyzetméterre elegendő bababarát festék jutott el. Az intézmények kórtermeket, műtőket, valamint közösségi területeket és folyósokat festettek és fognak kifesteni, ezzel teremtve meg több száz kisgyermek körül a biztonságosabb környezetet.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés