MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Felújított otthonba költözhettek a gyermekek

2010. november 12., péntek

Átadták a 11 millió forintból felújított "Margaréta" Gyermekotthon szátoki épületét, amely 35 államilag gondozott gyermeknek ad otthont. Egy pénzügyi vállalat csapatépítésen részt vevő kollégái egy értékes kertészeti munkagépet és több számítógépet is ajándékoztak az intézménynek, valamint segédkeztek egy tanulószoba kialakításában is.

hirdetés

Az eredetileg a felsőpetényi kastélyban működő otthon új ingatlanának átalakítási költségeit a fenntartó, Nógrád Megye Önkormányzata biztosította, a terület körüli munkálatokban, a kertrendezésben és egy tanulószoba kialakításában pedig az intézmény lakói és Provident lelkes önkéntesei segédkeztek.  A hivatalos átadással egybekötve a gyerekek a Provident Pénzügyi Zrt. HR-osztályának 32 munkatársával közösen a felújítás utolsó simításait is elvégezték: teljesen kitakarították az épületet és rendbe tették a kúria környezetét, a játszóteret, a foci- és kosárlabdapályát. A pénzügyi vállalat csapatépítésen részt vevő kollégái egy értékes kertészeti munkagépet és több számítógépet is ajándékoztak az intézménynek, valamint segédkeztek egy tanulószoba kialakításában is.

"A felsőpetényi kastélyból történő kiköltözés időszerű és indokolt volt, mivel az épület állaga folyamatosan romlott, a fenntartási költségek pedig magasak voltak. Az új családias környezet azonban kiváló helyszínt biztosít a gyermekek személyiségfejlődéséhez. A gyerekek nevében ezúton is szeretnénk megköszönni Nógrád Megye Önkormányzatának a támogatást és a Megyei Gyermekvédelmi Központ munkatársainak, a kivitelezésben részt vevő szakembereknek, és a Provident lelkes munkatársainak az áldozatos munkát" - mondta el az átadáson Partos Gábor, a "Margaréta" Gyermekotthon igazgatója.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés