MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Pakisztáni menekülteket segít az olajcég

2009. június 04., csütörtök

Harmincezer dollár (közel hatmillió forint) értékű csomaggal segíti a menekülteket a Mol Pakisztán. Az államellenes erők elleni katonai beavatkozások mindennaposak az északnyugat-pakisztáni Swatban, mely tömegek elvándorlását eredményezi a közeli tartományokba, így a társaság működési területére is.

hirdetés

A Mol Pakisztán társadalmi felelősségvállalásának része a helyi rászorult emberek megsegítése. Az érintetteknek most közvetlenül eljuttatott segélycsomag ágyakat, élelmiszert, ruhákat és más alapvető tárgyakat tartalmaz 30 000 dollár (közel hatmillió forint) értékben.

„Egyetlen emberi lénynek sem szabadna ilyen atrocitásokat elszenvedni manapság” – mondta Fehér János, a Mol Pakisztán ügyvezető igazgatója, aki meglátogatta a menekülttáborok egyikét és felügyelte az adományok elosztását. „Tudjuk, hogy minden segítő kéz számít, ezért azonnal mozgósítottuk magunkat, hogy lehetőségeink szerint segítsünk. Szeretnék köszönetet mondani a munkatársaimnak, hogy a cégünk kezdeményezésével egy időben saját maguk is támogatják az akciót” – tette hozzá. A Mol Pakisztán dolgozóinak saját kezdeményezésére összegyűjtött további adományokat 10-15 napon juttatják el a rászorultaknak.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés