MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Munkahelyi esélyegyenlőségről rendhagyó párbeszéddel

2009. április 28., kedd

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium védnöksége alatt, az mtd Tanácsadói Közösség és a Hungarian Business Leaders Forum május 21-én konferenciát tart, melyen közzéteszik a 2008. novembere és 2009. januárja között zajló online „Munkahelyi esélyegyenlőség - Vállalati felelősségvállalás” kutatás eredményeit. Ezen túl rendhagyó társadalmi párbeszédet is szerveznek az üzleti- és a civilszektor, valamint az állam képviselőinek bevonásával.

hirdetés

Szó lesz többek között a szervezeti sokszínűség előnyeiről (The Business Case); a munka-magánélet egyensúlyának elősegítéséről (atipikus foglalkoztatás), a megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásáról, a 45 év felettiek munkahelyen tartásáról, férfiak és nők esélyegyenlőségéről, illetve a melegek diszkriminációjának megelőzéséről. A konferencia vendégei részt vehetnek az egyes hátrányos helyzetű csoportok munkavállalási lehetőségeit, buktatóit tárgyaló szekcióbeszélgetéseken is.

A konferenciára cégvezetőket, HR és marketing/PR/kommunikációs szakembereket, az állami intézmények és civil szervek képviselőit várják, továbbá mindenkit, aki fontosnak tartja a munkahelyi esélyegyenlőség, vállalati sokszínűség általános gyakorlattá válását.

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés