Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: invalid input syntax for integer: "" in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 136

Warning: pg_fetch_all() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 92
Állatvédő csengőhang | Üzleti Etika

MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Állatvédő csengőhang

2007. február 28., szerda

Veszélyeztetett állatfajok hangját mobil-csengőhangként terjeszti egy környezetvédő szervezet, hogy a fajok sorsára irányítsa a figyelmet.

hirdetés

Többek között közép-amerikai nyílméreg-béka brekegését és mexikói szürkefarkas üvöltését is le lehet tölteni csengőhangnak a Center for Biological Diversity nevű, a biológiai változatosság megmaradásáért küzdő szervezet honlapjáról, és már 24 ezren éltek a lehetőséggel.

Letölthető a gyilkos bálnák hangja is

A centrum vezetői azt remélik az akciótól, hogy a mindennapi élet kellős közepébe varázsolja a veszélyeztetett állatfajok problémáját. "Informálni és lelkesíteni akarjuk az embereket" - mondta Michael Robinson, a szervezet vezetője, aki reméli, hogy az ingyenesen letölthető csengőhangok hozzájárulhatnak a környezeti tudatosság erősítéséhez.

Különösen a technikai újdonságokra fogékony fiatalok érdeklődését próbálják felkelteni, "és ezt csak valami érdekes és nagyon menő dologgal lehet" - mondta Peter Galvin, az ötletgazda.

Galvin napokon keresztül lapult a panamai dzsungelben, hogy használhatóan rögzíteni tudja a nyílméreg-béka brekegését. Más fajok esetében is hasonlóképpen járt el, és a rendkívül ritka mexikói szürkefarkas hangjáról például éppen a csengőhang akciónak köszönhetően készült az egyetlen felvétel a világon.

Kapcsolódó link:

Center for Biological Diversity

Korábban:

Tizenkétezer ember kezelését támogatják az ügyfelek
SMS-ben küldenek ruhát a hajléktalan tizenéveseknek
Emberbarát a Motorola új telefonja
A Motorola az AIDS ellen

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés