Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: invalid input syntax for integer: "" in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 136

Warning: pg_fetch_all() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 92
Hajléktalanok a luxushotelekben | Üzleti Etika

MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Hajléktalanok a luxushotelekben

2006. december 27., szerda

A csengő az utcagyerekeknek csengett egy indiai luxushotelben a karácsonyi ünnepségen egy jótékonysági szervezetnek köszönhetően, miközben egy berlini szálloda kétezer hajléktalant vendégelt meg karácsonykor vöröskáposztás libacombbal, zenés rendezvénnyel, masszázzsal.

hirdetés

Egy Chennaiban, Indiában működő luxusszálloda hajléktalan, az utcán élő gyerekeknek szervezett karácsonyi ünnepséget egy jótékony szervezetnek köszönhetően, amely már négy éve próbálja segíteni és oktatni a nyomorgó gyerekeket - írja az ibnlive.com.

A 61 megvendégelt gyerek a luxusszálloda halljában ünnepelt, amelyet a karitatív szervezet munkatársai virágokkal, lufikkal és színes lámpákkal díszítettek fel.

A jótékonysági program azonban nem csak ebben merül ki. A szervezet 2003 óta ingyenesen nyújt minőségi oktatást a városban élő hajléktalan gyerekek számára.

Mindeközben a berlini Estrel Hotel több mint 2000 hajléktalant fogadott vendégül immár tizenkettedik alkalommal megrendezett karácsonyi ünnepségére.

A népszerű előadóművész, Frank Zander által évek óta szervezett eseményhez kapcsolódóan énekes adománygyűjtést szerveztek a hajléktalanok javára. Az utcán élők ezalatt hagyományos német karácsonyi ételt, vöröskáposztás libacombot kaptak, este pedig részt vehettek a hotel zenés rendezvényén.

Ez azonban még nem minden: a szálloda vezetősége relaxálásra hat masszázságyat bocsátott a rendelkezésükre, valamint meleg ruhát, sőt, igény szerint hálózsákot is kaphattak a hajléktalanok.

Korábban:

Harry Potter segíti a fedél nélkülieket

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés