Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: invalid input syntax for integer: "" in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 136

Warning: pg_fetch_all() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 92
Kétmillió forint azonnal | Üzleti Etika

MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Kétmillió forint azonnal

2006. december 28., csütörtök

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány (AmCham Alapítvány) kétmillió forint azonnali támogatásban részesíti a szepetneki ÁMK Általános Iskolát melynek tetőszerkezete kigyulladt és leégett december 17-én. Így a két ünnep között kijavítják a hibát, és januárban folytatódhat az oktatás.

hirdetés

Az adomány hozzájárul a tornaterem, a nyelvi labor és a napközi helyreállításához, hozzásegítve ezzel az iskolát ahhoz, hogy januárban ismét meg tudja kezdeni az oktatást.

A Zala megyében, Nagykanizsa közelében található Szepetnek általános iskolájának teteje december 17-én, vasárnap reggel gyulladt ki. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a tűz továbbterjedjen, azonban a nagykanizsai tűzoltóság parancsnoka, Egri Gyula szerint így is körülbelül 20 millió forintos kár keletkezett.

Az AmCham Alapítvány azért döntött úgy, hogy rendkívüli, azonnali támogatásban részesíti a szepetneki általános iskolát, mert egyrészt a biztosítás nem fedezi a teljes helyreállítási költséget, másrészt pedig ezzel hozzájárulhat ahhoz, hogy januárban menetrend szerint újra tudják kezdeni az iskolában az oktatást.

Az AmCham Alapítvány önálló szervezetként 2001 óta működik, célja a tartósan, vagy váratlan esemény miatt segítségre szorulók, elsősorban gyermekek, az Őket   ellátó vagy segítő intézmények, szervezetek pártfogása, valamint támogatása.

Korábban:

Debrecent támogatják az amerikaiak
Hálaadás Magyarországon is
Egészséges munkahelyeket díjazott az AmCham
Új tagok az AmCham igazgatótanácsában

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés