Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: invalid input syntax for integer: "" in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 136

Warning: pg_fetch_all() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /data/www/uzletietika.hu/modules/_database.php on line 92
Globálissá vált a Dell újrahasznosítási programja | Üzleti Etika

MENÜ

TOPLISTA

hirdetés

Üzleti negyed » Üzleti etika Küldés e-mailben Nyomtatás Betuméret növelés Betuméret csökkentés

Globálissá vált a Dell újrahasznosítási programja

2006. december 19., kedd

További piacokra terjesztette ki a Dell az idén júniusban indult újrahasznosítási programját, melynek során a jövőben minden felhasználótól ingyenesen visszavennék használt Dell márkájú számítógépeiket és egyéb eszközeiket, és szakszerűen ártalmatlanítanák azokat - írja a CSRWire.

hirdetés

Mint azt az Üzletietika.hu korábban megírta, a Dell nyár közepén határozta el, hogy a számítógépgyártók közül elsőként - és mindezidáig egyetlenként - elindítja újrahasznosítási programját.

Nyomtatott áramkör - nem csak felesleges, veszélyes is

A kezdeményezés keretében a felhasználóktól ingyen (és új vásárlás nélkül) visszavennék használt Dell márkájú eszközeiket, és szakszerűen ártalmatlanítanák azokat.

A Dell a napokban új piacokra terjesztette ki újrahasznosítási szolgáltatását. Ez a brazil, kínai, indiai, dél-koreai, mexikói, tajvani, ausztrál, maláj, új-zélandi, szingapúri és thaiföldi vásárlókat érinti.

Ezzel a bejelentésünkkel az egyszerű és ingyenes újrahasznosítási programunk globálissá vált. Továbbra is nagy hangsúlyt helyezünk a fogyasztói tudatosságra, az újrahasznosítás fontosságára, és arra törekszünk, hogy a fogyasztóktól minél több terméket tudjunk visszagyűjteni - idézi Eric Gates-t, a Dell újrahasznosítási szolgáltatásának igazgatóját a CSRWire.

Korábban:

A Dell visszaveszi a termékeit
Borítékban küldik vissza a használt mobilokat
Elektronikus szemetet szállítanak Nigériába

hirdetés

CR INTERAKTÍV

HÍRARCHÍVUM

hirdetés